Locaties

Op zoek naar stilte? Een plek om tot rust te komen, te luisteren naar muziek, de dagelijkse sleur te doorbreken en tot jezelf te komen? Op de volgende plaatsen staat de deur voor je open.Grote of St.-Bavokerk

Doopsgezinde kerk

Fonteinkerk

Groenmarktkerk

Ontmoetingskerk

Pelgrimkerk Haarlem

De Oude Kerk Heemstede

Antonius Gemeenschap

De Pletterij

De Pletterij is het debat- en cultuurpodium van Haarlem. Bovendien werken en vergaderen er zo'n twintig organisaties. De naam herinnert aan een vroegere, industriƫle bestemming van het gebouw.

Kloostergangen

Tussen 1287 en 1296 moet dit Dominicanenklooster gesticht zijn. Een deel van dit voormalige klooster is geĆÆntegreerd in de gebouwen van het stadhuis. Achter de Pandpoort zijn nog altijd de kloosterhof en de kloostergang te zien.

Karmelitaans Spiritueel Centrum

Dit door Karmelitaanse monniken opgerichte centrum biedt nu vele cursussen en verdiepingsavonden aan door de enthousiaste inzet van een team van vrijwilligers, waaronder veel theologen en retraitebegeleiders.

Verhalenhuis Haarlem

Verhalenhuis Haarlem zit vol zinvolle verhalen die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren. Je kunt er je verhaal kwijt, even op verhaal komen, of naartoe gaan om eens geprikkeld te worden door een ander verhaal dan je gewend bent.

De Kloosterkeuken

Stiltemeditatie Locaties

Stiltemeditatie Locaties

Oude Groenmarkt 7 Haarlem

Diverse locaties in Haarlem