Even voorstellen - Judith van der Wildt

Judith van der Wildt, de nieuwe projectleider van Stadsklooster Haarlem stelt zich voor.

Judith van der Wildt

Mijn naam is Judith van der Wildt en vanaf 15 februari 2021 ben ik de Projectleider van Stadsklooster Haarlem. 'Mensen inspireren door activiteiten te organiseren die raken op het gebied van stilte, aandacht en schoonheid.' Deze zin uit de vacaturetekst deed mijn hart sneller kloppen, daarin komen mijn werkervaring, persoonlijkheid en missie om mensen samen te brengen rondom spiritualiteit samen. Ik heb enorm veel zin om een succes te maken van Stadsklooster Haarlem!

Ik ben 33 jaar, geboren en getogen Haarlemse. Ik woon in de Koninginnebuurt met mijn zoon Siem (10 jaar), dochter Kaatje (2 jaar) en mijn liefde Joris. Zowel mijn werk als coach alsook de opvoeding, school en opvang van mijn kinderen hebben hun wortels in de antroposofie.

Werk en scholing

Ik werk zelfstandig als coach voor particulieren en in organisaties en bied soms (online) programma’s op het gebied van bewustwording, bijvoorbeeld het programma BeleefAdvent en het programma Nachtdagboek (rondom de Twaalf Heilige nachten).

Ik ben geschoold in onder meer systemisch werk, biografisch werk, managementcoaching en Voice Dialogue. Dat heb ik aangevuld met diverse cursussen/ seminars/ conferenties/ retraites op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei. Daarvoor heb ik ruim 10 jaar diverse projecten geleid en (interim) management opdrachten/ banen vervuld in de culturele sector (met name in de klassieke muziek) en de laatste 4 jaar bij Hart in Haarlem in de rol van Hoofd Programmering en Marketing.

Vrije tijd

Verder dans en schrijf ik graag (poëzie, zie bijvoorbeeld mijn gedichtje voor het Spaarne Gasthuis of bekijk hier het filmpje dat ik ervan maakte) en ben ik graag in de natuur.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!