Agenda

Zoek naar activiteiten

Helaas, op deze dag vinden er geen activiteiten plaats in deze categorie. Zoek opnieuw of bekijk de andere activiteiten deze maand.

Stiltemeditatie weer van start op woensdag 09:00

Elke week op woensdag. Stiltemeditatie Doopsgezinde Kerk weer van start. Op woensdagochtend van 9.00 tot 9.25 uur gaat het Stadsklooster weer starten met de Stiltemeditaties in de Grote Vermaning. De meditaties vinden plaats in de kerkzaal waar we de 1,5 meter afstand goed kunnen waarborgen. Ingang via de Grote Houtstraat 43, naast Jansje. Welkom!

ONLINE stiltemeditatie donderdag 09.00

Elke week op donderdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent online welkom iedere donderdagochtend bij HOF20. Aanvang 9.00 uur, einde 9.25 uur.

Online kerkdiensten

Elke week op zondag. Hieronder treft u diverse links naar online kerkdiensten. Ze bieden zo toch een gelegenheid om een kerkdienst te beleven, ondanks de geldende maatregelen. Of een kans om eens een kijkje te nemen. Klik op de naam van de kerk voor de link.

Luisterlijn 023-30 36 700

Elke dag Voor Haarlemmers die een 'luisterend oor' nodig hebben

Serve The City - Coronahulp

Elke dag Helpt kwetsbare mensen in de regio Haarlem

Kaarsje aansteken in de Bavo

Elke dag Kerken waar je even heen kunt, of waar je een kaarsje aan kunt steken.

Steek een kaarsje aan in de Ontmoetingskerk

Elke dag Kaarsje aansteken in de Ontmoetingskerk

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie maandag 09:00

Elke week op maandag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere maandagochtend in het koor van de Grote- of St. Bavokerk. Ingang bij de deur aan de Oude Groenmarkt 23. Aanvang 9.00uur einde 9.25uur.

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie maandag 17:30

Elke week op maandag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere maandagmiddag in de Lutherse Kerk. Aanvang 17:30 uur, einde 17:55 uur.

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie dinsdag 08.30

Elke week op dinsdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere dinsdagochtend in de Fonteinkerk. Aanvang 8.30uur, einde 8.55uur. Voor ieder die onderweg naar station en werk is of in de buurt woont.

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie dinsdag 19.15 uur

Elke week op dinsdag. Zoek de rust en vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere dinsdagavond (muv juli en augustus), in de Oude Kerk in Heemstede. Aanvang 19.15 uur - Einde 19.45 uur

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie donderdag 08:30

Elke week op donderdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere donderdagochtend in de Fonteinkerk. Aanvang 08:30 uur, einde 08:55 uur.

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie donderdag 9.00uur Schalkwijk

Elke week op donderdag. Meditatie geeft je een goede start van de dag. In de ruime en moderne Ontmoetingskerk sluit je aan bij een lange traditie van rust en reflectie. In de stilte mediteer je op je eigen manier.

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie vrijdag 09:00

Elke week op vrijdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je kunt iedere vrijdagochtend vrij inlopen in de Oosterkerk aan de Zomerkade. Aanvang 9.00 uur, einde 9.30 uur.

Tijdelijk GEEN stilte inloop Groenmarktkerk

Elke dag Elke werkdag van 14:00 - 16:00 uur kun je vrij inlopen in het stiltecentrum van Groenmarktkerk. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte.

Tijdelijk GEEN stilte inloop Josephkerk

Elke dag Loop binnen in de Sint Josephkerk voor stilte en een moment van aandacht of een kaarsje rond de tijd van de vieringen, voor en na afloop.

Tijdelijk GEEN mediterend Bijbellezen

Elke maand Leer bijbellezen als de monniken. Onder begeleiding train je jezelf in de eeuwenoude methode 'Lectio Divina'. Als vanzelf komen oude Bijbelverhalen opnieuw tot leven. Vanaf 30 september.

Tijdelijk GEEN Bijbel lezen in gewone taal

Elke week op dinsdag. Lees samen met anderen uit de bijbel. Er is geen voorbereiding nodig en iedereen is welkom.

Tijdelijk GEEN spreekuur met een dominee

Elke week op dinsdag. Leg je vragen voor over het geloof, praat over het leven, lucht je hart. Het kan bij dit inloopspreekuur met dominee Johan Schelling. Dinsdag tussen 9:00 en 10:30 uur.