Agenda

Zoek naar activiteiten

Stiltemeditatie maandag

Elke week op maandag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere maandagochtend in het koor van de Grote- of St. Bavokerk. Let op: Vanwege werkzaamheden aan het koor in de Bavo, wijken we vanaf januari tijdelijk uit naar de Groenmarktkerk! Aanvang 9.00uur einde 9.25uur.

Stiltemeditatie dinsdag

Elke week op dinsdag. In de Fonteinkerk (Frans Halsplein) kun je elke dinsdag om 8.00 uur terecht voor 25 minuten stilte. Om 8.30 uur sta je weer buiten. (Tussentijds is de deur dicht!) Voor ieder die onderweg naar station en werk is of in de buurt woont.

Stiltemeditatie woensdag

Elke week op woensdag. Voor een stiltemoment halverwege de week ben je van harte welkom in de bijzondere Doopsgezinde Kerk midden op de Grote Houtstraat. De ingang is bij expositieruimte De Gang, Grote Houtstraat 43, naast de Winkel van Jansje. De deur is open tot 09.00 uur, einde uiterlijk 9.30 uur.

Stiltemeditatie vrijdag

Elke week op vrijdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je kunt iedere vrijdagochtend vrij inlopen in de Oosterkerk aan de Zomerkade. Aanvang 9.00 uur, einde 9.30 uur.

Stilte inloop Groenmarktkerk

Elke dag Elke werkdag van 14:00 - 16:00 uur kun je vrij inlopen in het stiltecentrum van Groenmarktkerk. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte.

Stilte inloop Josephkerk

Elke week op zaterdag. Loop binnen in de Sint Josephkerk voor stilte en een moment van aandacht of een kaarsje. Elke zaterdag, BEHALVE DE 2e ZATERDAG VAN DE MAAND!