Agenda

Zoek naar activiteiten

Kaarsje aansteken en even stil zijn

Elke dag Kerken waar je even heen kunt, of waar je een kaarsje aan kunt steken.

Steek een kaarsje aan in de Ontmoetingskerk

Elke dag Kaarsje aansteken in de Ontmoetingskerk

Stilzijn in de Grote of St.-Bavokerk

Elke week op maandag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere maandagochtend in het koor van de Grote- of St. Bavokerk. Ingang bij de deur aan de Oude Groenmarkt 23. Aanvang 9.00 uur, einde 9.25 uur.

Stiltemeditatie Fonteinkerk dinsdag 08.30

Elke week op dinsdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere dinsdagochtend in de Fonteinkerk. Aanvang 8.30uur, einde 8.55uur. Voor ieder die onderweg naar station en werk is of in de buurt woont.

Stiltemeditatie Doopsgezinde Kerk woensdag 09:00

Elke week op woensdag. Stiltemeditatie Doopsgezinde Kerk. Op woensdagochtend van 9.00 tot 9.25 uur gaat het Stadsklooster weer starten met de Stiltemeditaties in de Grote Vermaning. De meditaties vinden plaats in de kerkzaal waar we de 1,5 meter afstand goed kunnen waarborgen. Ingang via de Grote Houtstraat 43, naast Jansje. Welkom!

Stiltemeditatie HOF20 donderdag 09.00

Elke week op donderdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere donderdagochtend bij HOF20. Aanvang 9.00 uur, einde 9.25 uur. Op 30 juli is de laatste bijeenkomst en daarna weer op 3 september. In augustus dus een zomerstop.

Stiltemeditatie Ontmoetingskerk Schalkwijk donderdag 09.00

Elke week op donderdag. Meditatie geeft je een goede start van de dag. In de ruime en moderne Ontmoetingskerk sluit je aan bij een lange traditie van rust en reflectie. In de stilte mediteer je op je eigen manier.

Stiltemeditatie Fonteinkerk donderdag 08:30

Elke week op donderdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere donderdagochtend in de Fonteinkerk. Aanvang 08:30 uur, einde 08:55 uur.

Stiltemeditatie Oosterkerk vrijdag 09.00

Elke week op vrijdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je kunt iedere vrijdagochtend vrij inlopen in de Oosterkerk aan de Zomerkade. Aanvang 9.00 uur, einde 9.30 uur.