Agenda

Zoek naar activiteiten

Stilte inloop Groenmarktkerk

Elke dag Maandag tot en met zaterdag van 14:00 - 16:00 uur en kun je vrij inlopen in het stiltecentrum van Groenmarktkerk. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte.

Kaarsje aansteken en even stil zijn

Elke dag Kerken waar je even heen kunt, of waar je een kaarsje aan kunt steken.

Steek een kaarsje aan in de Ontmoetingskerk

Elke dag Kaarsje aansteken in de Ontmoetingskerk

Stiltemeditatie maandag 09:00

Elke week op maandag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere maandagochtend in het koor van de Grote- of St. Bavokerk. Ingang bij de deur aan de Oude Groenmarkt 23. Aanvang 9.00uur einde 9.25uur.

Stiltemeditatie dinsdag 08.30

Elke week op dinsdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere dinsdagochtend in de Fonteinkerk. Aanvang 8.30uur, einde 8.55uur. Voor ieder die onderweg naar station en werk is of in de buurt woont.

Stiltemeditatie op woensdag 09:00

Elke week op woensdag. Stiltemeditatie Doopsgezinde Kerk. Op woensdagochtend van 9.00 tot 9.25 uur gaat het Stadsklooster weer starten met de Stiltemeditaties in de Grote Vermaning. De meditaties vinden plaats in de kerkzaal waar we de 1,5 meter afstand goed kunnen waarborgen. Ingang via de Grote Houtstraat 43, naast Jansje. Welkom!

Stiltemeditatie donderdag 09.00

Elke week op donderdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere donderdagochtend bij HOF20. Aanvang 9.00 uur, einde 9.25 uur. Aanmelden noodzakelijk!

Stiltemeditatie donderdag 9.00 uur Ontmoetingskerk Schalkwijk

Elke week op donderdag. Meditatie geeft je een goede start van de dag. In de ruime en moderne Ontmoetingskerk sluit je aan bij een lange traditie van rust en reflectie. In de stilte mediteer je op je eigen manier.

Stiltemeditatie Fonteinkerk donderdag 08:30

Elke week op donderdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere donderdagochtend in de Fonteinkerk. Aanvang 08:30 uur, einde 08:55 uur.

Stiltemeditatie Oosterkerk vanaf vrijdag 3 juli om 09:00

Elke week op vrijdag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je kunt iedere vrijdagochtend vrij inlopen in de Oosterkerk aan de Zomerkade. Aanvang 9.00 uur, einde 9.30 uur.

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie maandag 17:30

Elke week op maandag. Zoek de rust, vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere maandagmiddag in de Lutherse Kerk. Aanvang 17:30 uur, einde 17:55 uur.

Tijdelijk GEEN stiltemeditatie dinsdag 19.15 uur

Elke week op dinsdag. Zoek de rust en vind jezelf in de stilte. Je bent welkom iedere dinsdagavond (muv juli en augustus), in de Oude Kerk in Heemstede. Aanvang 19.15 uur - Einde 19.45 uur

Tijdelijk GEEN stilte inloop Josephkerk

Elke dag Loop binnen in de Sint Josephkerk voor stilte en een moment van aandacht of een kaarsje rond de tijd van de vieringen, voor en na afloop.